[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Рибалка на озерах району , області , країни і світу .
KarppДата: Понеділок, 20.06.2011, 00:36 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Репутація: 100
Статус: Offline
Хочу розпочати цю , на мій погляд цікаву для рибаків тему , про риболовлю - на озерах , річках ,морях , океанах і інших водоймах планети. Розпочати хочу з поїздки в Івачів Тернопільскої області 18.06.2011р.. Я бував на цьому озері минолого року , досить велике , риби там достаньо,Но ЯКЩУКАРЬ - Я ТУДА БІЛЬШЕ НЕПОЇДУ !!!З першої моєї поїздки у 2010 році я зловив там одну щучку десь на 200 грам ,думав що просто мені не повезло !Рік після того зловив ще одну на 100 грам ,значить це судьба ! ! Мій товариш Мазепа взяв досвіта десь з 5 до 6 ранку два окуня по 300 -350 грам і ще карандаш (щучку) до 700 грам . Цьому озері я поставив ВЕЛИКИЙ ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ на своїй карті !! Я туди більше НЕПОЇДУ . Це правда тільки моя думка , як мисливця за хижою рибою.Хочу ще сказати про риболовлю на поплавочну удочку і на спінінги. Я бачив що з лодок рибаки тягнули досимть не пагані карасі і лини десь від 100 до 600 грам.Також там багато рибаків що ловлять з берега , але про них я неможу нічого розповісти , бо реально велике озеро і до берега ніфіга не видно !На озброенні я мав цілий рюкзак всяких наживок і блешні і колебалки і воблера різних виробників , дорогих і недуже , силікону мав - хоч уху з них вари.Минулого року зловив щучку на Strike Pro Chubby crank в кольорі 022PT.Цього року допомогла мені самопалка з чернігова (фото вертухи дивітся у товарах для риболовлі (блешні)).Озеро порівнюючи з минулим роком змінилось далеко не в кращу сторону !! Поросло все травою по САМОЄ НЕБАЛУЙСЯ !!!!!!!!!! БАЖАЮ УСІМ РИБАКАМ ТІЛЬКИ ХОРОШОГО КЛЬОВУ !!!! НІ ХВОСТА ! НІ ЧЕШУЇ !!!Маю надію що ця тема отримає піддержку !

HpДата: Четвер, 23.06.2011, 23:56 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Друзі
Репутація: 0
Підскажіть де можна поїхати на рибалку в межах району, щоб дістати задоволення

KarppДата: П`ятниця, 24.06.2011, 19:18 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Озер у нашому районі досить багато.Куда конкретно поїхати і щоб ше зловити точно рибу питання на яке напевно ніхто не відповість , хіба шо в магазин де торгують живою рибою!Досить непагана буває рибалка в Ремезівцях ,Черемошні , Комсіку і на Шевченківському озері,Є ще непагане приватне озеро в Ясіня і кажуть що в Луці клює риба , але я там небував і пересказую ту інформацію що говорили мені рибаки які там були.Так що Нр бери удочки , спінінги , наживки і приєднюйся до ВЕЛИЧЕЗНОЇ АРМІЇ РИБАЛОК !!!!Ще на річці Золочівці від Хильчиць і аж до Гончарівки можна надьоргати плотву ,карася,язя,підлящиків і кобликів.УДАЧІ!!!!

RolexДата: П`ятниця, 24.06.2011, 21:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
В черемошні - це Білий камінь, за стадіоном, там я знаю є таке озерце маленьке, то там, так? А що за приватний став в Ясіня, де це є шось не чув.
Дякую за інформацію!!!

KarppДата: П`ятниця, 24.06.2011, 23:24 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Так правильно!А Ясіня це треба їхати в сторону Бродів від Олеска ше десь 10 км.На сайті трошки нище є карта там можна побачити це озеро і як туда попасти,просто нажми на - страна і перетягуй карту на Україну шукай Львів , або Броди , потім нажми на - город і шукай Олесько ,після Олеська буде Хватів , а дальше Ясіня там є озеро Синє Окно.Проїзжаєш через село піднімаєшся під горку з права побачиш свалку сільську ,ше вище з ліва буде ферма ,перед нею повертаєш наліво і їдеш по грунтовій дорозі ше десь 2 км.Хочуть там за рибалку 8 гривень в годину.Минулого року було 5!

behterev70Дата: Субота, 25.06.2011, 07:32 | Повідомлення # 6
Рядовий
Привіт ! Проїзджав зі Львова через Червоне,бачив там ,якийсь став ,відпишіть хто знає,щось про це озеро.Дякую!

GorthaurДата: Понеділок, 29.08.2011, 14:15 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Перевірені
Репутація: 10
розкажіть будь-ласка про рибалку в Княжому

caifДата: П`ятниця, 02.09.2011, 19:54 | Повідомлення # 8
Генерал-полковник
Я був в Княжому, там без лодки нема що робити. На великому озері ще є де покидати з берега, а на другому навіть незнаю що сказати. Ми там були один раз і крім одного окуня нічого не зловили. Відпочинок був класний. там правда є проблемка, там куча очерету.

caifДата: Неділя, 04.09.2011, 17:59 | Повідомлення # 9
Генерал-полковник
Були в с.Гологори ставок нормальний. Варто поїхати на карпа та карася. Я піймав парочку окунів.
Прикріплення: 7679774.jpg (198.4 Kb)

KarppДата: Неділя, 04.09.2011, 19:59 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Підтримую колегу,як що ви хочете зпіймиати більш - менш порядного окуня або карпа їдьте в гологори ,але уважно слідкуйте за погодую!!!!!!Перепади тиску дуже там негативно впливають на коропа!А він там є!!сам бачив як випригували на світанку!

GorthaurДата: Неділя, 04.09.2011, 21:45 | Повідомлення # 11
Сержант
а як туди добратися,кудою швидче?

KarppДата: Неділя, 04.09.2011, 21:56 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Треба їхати по тернопільській трасі до Великої вільшанниці на перехресті повертати на ліво,їхати дальше прямо до села Гологори,поправка,в нас в Україні як положено в селах немає ніяких знаків!!так що треба орієнтуватися по капличкам,вони на початку кожного села!Біля каплички головна дорога(з асвальту)(повертає на право а тобі потрібно їххати ще паро метрів прямо.Подивись по карті з ліва перед глобусом!!

GorthaurДата: Неділя, 04.09.2011, 22:03 | Повідомлення # 13
Сержант
дякую за інформацію.на наступних вихідних можливо поїду)

KarppДата: Понеділок, 05.09.2011, 14:39 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Ні хвоста ,ні луски!!!!

RolanДата: Вівторок, 06.09.2011, 13:43 | Повідомлення # 15
Майор
Karpp, а ти окуня в с. Гологори на ставку ловив?, чи на річці? smok