[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
БРАКОНЬЄРСТВО
KarppДата: Четвер, 14.04.2011, 21:03 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Репутація: 100
Статус: Offline
Давно треба було розпочати цю важливу тему!
Як звжди - то часу немае .то якась друга робота.Але як написав lensergiy - "браконьєри не сплять."!!!!!!
Задовбали вони уже конкретно!!!
Хочу подякувати lensergiy за інформацію про начальників нашого рибнагляду.Запишіть ці номера собі на сотовий.
ДАВАЙТЕ ПОЧНЕМО СПАСАТИ НАШІ ОЗЕРА І РІЧКИ!!!!!!!!!
Копіюю повідомлення lensergiy.-
"Браконьєри не сплять. Гуляв сьогодні з собакою, від хатів бачив сіток 10, але це не основна проблема. Нічками ставлять кілометри сіт, особисто бачив. Всім не байдужим даю номери телефонів, нарив в неті:
Львівська обласна рада УТМР - Угляр Роман Юрійович (032) 222-28-59,
Рибінспекція у Львівській області (ВАЖЛИВО)-Гірняк Володиммир Васильович-0678578255,
Оперативний сектор:
Андрій Ігорович-0974077032
Мирон Володимирович-0679461004
Святослав Володимирович- 0965150362,0506479563.
Охорона природи у Львівській обл.-Володимир Романчик-0961728970
У випадку якщо є можливісь повідомити про час та місце браконьєрських дій свідком яких ви були, фамілії,імя по батькові браконьєрів, держевний номер та марку авто на яких вони приїхали, то ДЗВОНІТЬ. Ви не здаєте когось, а рятуєте природу. Озеро хороше і риба теж, тільки ловити скоро не буде що!!!!!!"

AndriyДата: Четвер, 14.04.2011, 21:58 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Друзі
Репутація: 0
Питання до lensergiy, Де саме ти бачив сітки, на шевченківькому озері? І чи позвонив ти в необхідні інстанції, як відреагували?

AndarielДата: П`ятниця, 15.04.2011, 13:50 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Перевірені
Репутація: 1
На Львівщині виявлено порушників правил рибальства

Державна екологічна інспекція в Львівській області виявила ряд порушень вимог природоохоронного законодавства під час здійснення заходів державного контролю за станом охорони, відтворення та використання водних об'єктів Яворівського району.

Зафіксовано факт незаконного лову водних живих ресурсів на Яворівському озері. На трьох громадян-порушників складено протоколи про адмінправопорушення та вилучено заборонені знаряддя рибальства – сітки ставні загальною довжиною 150 м, вічко, острог. На цьому ж озері вилучено 150 м ставних безгосподарних сіток. Матеріали будуть передані у судові органи для притягнення винних осіб до відповідальності.

Безгосподарні ставні сітки вилучено також на території Завадівського водосховища (200м) та на водоймі поблизу с. Віжомля (3100м). Рибу, що знаходилась у сітках, випущено у водойми (проведена відповідна фотофіксація).

Нагадаємо, з 1 квітня на Львівщині триває операція «Нерест». В цей період на водоймах області заборонено будь-яке рибальство, добування водних живих ресурсів. Для любителів аматорського вилову риби на території області відведено спеціально визначені місця. За порушення правил рибальства винні нестимуть відповідальність відповідно до вимог чинного законодавства.

Додано (15.04.2011, 13:45)
---------------------------------------------
На Львівщині борються з рибалками-браконьєрами

Державна екологічна інспекція в Львівській області спільно з представниками Всеукраїнського громадського об'єднання «Громада рибалок України» провела рейдові перевірки по боротьбі з браконьєрством на території водойм Кам'янка-Бузького району Львівщини.

В результаті проведеної роботи виявлено факт незаконного лову риби в 500-метровій охоронній зоні греблі Добротвірського водосховища.

Громадянина, що рибалив забороненим знаряддям, притягнуто до адмінвідповідальності. У порушника вилучено 50м браконьєрської сітки та інші допоміжні засоби лову.

На скидному каналі теплообмінних вод Добротвірської ТЕС у ще одного рибалки-браконьєра вилучено сітку-павук, складено протокол про адмінправопорушення. Матеріали буде скеровано в місцевий районний суд.

Поблизу с. Сілець на Добротвірському водосховищі виявлено дві безгосподарні риболовні сітки, загальною довжиною 200м, у яких знаходилось близько 35 кг риби. Інспекторами вилучено браконьєрські сітки з водойми. Нараховуються збитки, заподіяні державі внаслідок незаконного лову водних живих ресурсів. Матеріали будуть скеровані у правоохоронні органи для встановлення особи порушника.
cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool

Додано (15.04.2011, 13:50)
Вилов риби сітками - заклади браконьєра

Cпостерігав не одноразово вилов риби сітками - браконьєри настільки обнагліли, що серед дня ставлять знімають та провіряють сітки.
cranky cranky cranky cranky cranky cranky help help help help help help help help

Прикріплення: 0360331.jpg (44.3 Kb)

caifДата: Вівторок, 19.04.2011, 21:18 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
то лапають мєнти і сам рибнадзор, їм можна бо вони бідні і голодні. А всіх остальних тих в кого на одну вудку більше вони успішно виганяють і штрафують.

AndarielДата: Середа, 20.04.2011, 19:47 | Повідомлення # 5
Полковник
Так так несправедливо сидиш ловиш спортивна рибалка і ти неправ ,а ті що ловлять сітками нормально їм побарабану (((((((((ДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ)))))))))))

AndriyДата: П`ятниця, 22.04.2011, 20:43 | Повідомлення # 6
Сержант
Тіки що з озера, по шевченка весь берег в блядских браконьєрах, з їхніми ризинками і сітками в такій кількості що жах бере, і попробуй щось щикнути, там всі групами, сам нічо незробиш, а зараз якраз нерест карася.... і де питається наші єгеря коли їх треба??? НЕМА, а потім ходять по дамбі і питають де твій членський квиток, ну нормально, а за що я маю їм платити цікаво, за то шо вони самі і є самі більші браконьєри, такими темпами скоро на шевченка буде одна плотва клювати....

JagerДата: П`ятниця, 22.04.2011, 21:09 | Повідомлення # 7
Полковник
Риба гниє з голови,так в нас і з рибохороною angry

KarppДата: П`ятниця, 22.04.2011, 22:06 | Повідомлення # 8
Генералісимус
І як нам з тим БЛЯДСТВОМ боротись??!!!

JagerДата: Субота, 23.04.2011, 20:48 | Повідомлення # 9
Полковник
зараз практично ніяк,літом як можна буде плавати на човні,ми хоч сітки знімаємо і ріжем при можливості,а зараз sad

KarppДата: Субота, 23.04.2011, 22:19 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Я минолого літа заплив під камиші зацепив сетку ,підплив хотів витягнути,з камишів випливае два мужика на алюмінці , а я на китайці плавав,ну думаю пізд.... мені.Помаленько відплив.Обішлось без жертв.Такшо як що плаваєте то не одні,щоб було кому підстрахувати в разі чого.

ЕгерьДата: Середа, 11.05.2011, 01:21 | Повідомлення # 11
Лейтенант
Дзвоніть ! будем ловити разом .

Додано (11.05.2011, 01:21)

Quote (Andriy)
Тіки що з озера, по шевченка весь берег в блядских браконьєрах, з їхніми ризинками і сітками в такій кількості що жах бере, і попробуй щось щикнути, там всі групами, сам нічо незробиш, а зараз якраз нерест карася.... і де питається наші єгеря коли їх треба??? НЕМА, а потім ходять по дамбі і питають де твій членський квиток, ну нормально, а за що я маю їм платити цікаво, за то шо вони самі і є самі більші браконьєри, такими темпами скоро на шевченка буде одна плотва клювати....

Не треба все на нас спихати , ми і так робим все що можем . Адрес всі знаете , бачите браконьерів , дзвоніть , чи на базі е хтось з нас кожен день.

Повідомлення відредагував Егерь - Середа, 11.05.2011, 01:24

JagerДата: Понеділок, 27.06.2011, 17:02 | Повідомлення # 12
Полковник
http://gonefishing.org.ua/novyny....shchyny

KarppДата: Понеділок, 27.06.2011, 20:34 | Повідомлення # 13
Генералісимус
eek help help help help help weep weep weep weep angry angry

KarppДата: Вівторок, 12.07.2011, 23:06 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Сьогодні вечером 12.07.11. приїхав під вечір порибалити в с. Жуличі . Не встигло сонце зайти як приїхав СИТНІЙ МОСКВИЧ і почали ставити сітки по озері!На мої звертання НОЛЬ УВАГИ!!!!!Те що я говорив що визову рибінспекцію і міліцію їх це було пофігу!Я почав звонити .але ніхто з відомих мені номерів телефонів не піднімав трубки!Тоді нехай наша районна адміністрацыія краще повідає всі ставкиі озера в оренду !Може тоді ми поймемо скільки вартує наш відих на природі з вудкою в руках!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KarppДата: Понеділок, 29.08.2011, 22:54 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Чому ти якщо бачив не позвонив інспекторам ???На головній сторінці їхні номера.А якщо не віриш в них то звони в міліцію вони зобов"язані приїхати на виклик!Я плавав в неділю ранком і небачив ніде сіток.Може я нетам плавав? І ЦЕЙ САЙТ ТІЛЬКИ ДЛЯ НОРМАЛЬНИХ РИБАКІВ З ГОЛОВОЮ НА ПЛЕЧАХ , А НЕ ЖОПОЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

HOT VIDEO
...
місячний календар
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 153