Головна » Статті » Корисні статті |
Щука
Фарширована щука. (Можливі заміни: судак, кефаль) Цей рецепт сходить на початок століття. Використання в начинці чорносливу може здатися несподіваним, проте він відмінно поєднується зі всім блюдом і, крім того, дуже живильний. У Фінляндії фаршировану рибу часто завертають таким чином, що хвіст знаходиться в роті риби, і готують в круглій каструлі.На 4-6 порцій: очищена щука з невідрізаною головою -1,5 кг Начинка з чорносливу відварений рис - 60 г зварені круто і нарізані яйця - 2, розм'якшене вершкове масло -15 г, чорнослив без кісточок, розмочений в теплій воді 6-8 Верх з мелених сухарів збиті яєчні білки мелені сухарі 2 ст. ложки морська сіль, - ''/, ч. ложки білий перець ''/з ч. ложки вершкове масло, нарізане невеликими шматочками Ретельно витріть рибу паперовим рушником.Змішайте рис, нарізані яйця і розм'якшене вершкове масло. Не-щільно заповните порожнину риби цією сумішшю. Поверх начинки покладете чорнослив. Сшейте краю порожнини міцною ниткою. Нагрівайте духовку до 180"С (рівень 4). Змастіть слівоч-ним маслом дно і стінки жароміцної каструлі такого розміру, щоб риба лише-лише входила в неї, і покладете туди рибу.Верх риби змастіть яєчним білком; посипте меленими сухарями, злитиму і перцем. Покладете в каструлю шматочки вершкового масла і запікайте рибу протягом 1 або 1,5 години. Перевірте готовність, потягнувши на себе плавник риби. Якщо плавник легко відділяється, риба готова. Приберіть нитку і подавайте блюдо прямо з каструлі, використовуючи як гарнір легкий салат. Щука, запечена під сметанним соусом 125 г риби, 6 г муки, 10 г сала рослинного, 10 г яйця, 5 г сиру, 8 г масла вершкового, 150 г картоплі, 100 г соусу, перцю, зелені. Порційні шматки, нарізані від філе риби, посипати сіллю, перцем, запаніровать в муці і підсмажити на рослинному салі. На сковороду або блюдо налити трохи сметанного соусу, покласти підсмажену рибу, а довкола розмістити скибочки обсмаженої або вареної картоплі, не закриваючи риби.На рибу покласти скибочки вареного яйця, все залити змотаним соусом, посипати тертим сиром, сбризнуть маслом і запікати в жарильній шафі 5—7 хвилин. Перед подачею посуд з готовою рибою поставити на плиту, довести до кипіння і посипати зеленню. Так само можна приготувати тріску, судака, сома, миня, осетрові риби. Час приготування 35 мин. Котлети з щуки 1 кг філе щуки, 500 р. свинячого сала, 50 р. хліба, 100 мл молока, 200 р. лука, сіль, перець. Пропустити через м'ясорубку філе щуки, сало. Змішати з розмоченим в молоці хлібом, посолити, додати перець. Сформувати котлети, обваляти в манці, смажити на сильному вогні(по хвилині з кожного боку). | |
Переглядів: 586 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |
HOT VIDEO
Міні Дошка оголоше
[11.08.2014] | [Хоббі, полювання, риболовля] |
продажа (12) |
[20.09.2013] | [Хоббі, полювання, риболовля] |
Продам кастинговий комплект (0) |
[23.06.2013] | [Шини і покришки] |
Продаються шини (0) |
[25.09.2012] | [Торгівля, реалізація товарів] |
Спортивний одяз, взуття та аксесуари (0) |
[12.03.2012] | [Незавершене будівництво] |
Продам будинок (0) |
[10.12.2011] | [Хоббі, полювання, риболовля] |
Куплю МОТИЛЬ. (0) |
[13.09.2011] | [Мототехніка] |
продаж (0) |
[08.07.2011] | [Металопрокат] |
Продам арматуру (0) |
[08.07.2011] | [Побутова техніка й електроніка] |
Продам котел на тверде паливо (0) |
[18.05.2011] | [Хоббі, полювання, риболовля] |
Продам пістолет пневматичний (0) |
місячний календар
Погода
Наше опитування
...
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Фази місяця