[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Рибалка на Шевченківському озері
KarppДата: Вівторок, 19.04.2011, 21:07 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Репутація: 100
Статус: Offline
Доброго дня.На рахунок карася в шевченківському ще нічого нечув,а ось на теплому озері і на золочівці перед Хильчицями казали мені що вже бере і досить не пагано, недавно мій знайомий взяв там ляща на1,300кг ,з десяток карасів на лодошку і плотвичок багато!!!На теплому озері рибаків завжди багато ,в неділю особливо.Сам бачив.

ЕгерьДата: Середа, 11.05.2011, 01:37 | Повідомлення # 17
Лейтенант
Група: Друзі
Репутація: 1
Рибінспекція у Львівській області (ВАЖЛИВО)-Гірняк Володиммир Васильович-0678578255,

По тому номеру , скоріше приїдуть , також е наші егеря , и дорогу на базу знаете , якщо треба і номера дамо

Додано (11.05.2011, 01:37)
---------------------------------------------

Quote (yra24ua)
Доброго дня скажіть будь ласка чи карась вже почав клювати? І чи вже ловив його хтось цього року, або бачив що ловили?
Наперед дякую!

говорят шо бере

caifДата: П`ятниця, 13.05.2011, 17:53 | Повідомлення # 18
Генерал-полковник
Репутація: 0
Егерь: а ти справді працюєш єгерєм? Я незнаю бо на шевченка не був десь 2 роки, але тут в чаті часто густо розповідають про браконєрство, про сіти і т.д. Наскільки я зрозумів то то десь в районі водонасосної. невже дійсно так важко зробити рейд? чи є якісь перешкоди?

ЕгерьДата: Понеділок, 16.05.2011, 22:00 | Повідомлення # 19
Лейтенант
Справді працюю , і не так вже тих сіток е стільки! скільки тут пишуть , браконьери були е і будут , такі наші люди , боремся як можем , але підтримка зі сторони рибаків дуже важлива , всі вміють тільки писати а рельно ніхто не хоче помогати.

yra24uaДата: Субота, 21.05.2011, 21:57 | Повідомлення # 20
Сержант
Був на Шевченка 20-21. Результат(на трьох чоловік):
карась - 43 штуки(найбідьший 1,4кг.)
плотва - 15шт
карп - 1(приблизно 1,1кг)
Наживка хробак, опариш

KarppДата: Субота, 21.05.2011, 22:00 | Повідомлення # 21
Генералісимус
Репутація: 100
БОМБА!!!Ну нарешті озеро запрацювало!!!!!!!!!!

ЕгерьДата: Неділя, 22.05.2011, 22:50 | Повідомлення # 22
Лейтенант
respect

pleskoffДата: Понеділок, 23.05.2011, 10:23 | Повідомлення # 23
Сержант
Добрий день.
Маю декількa питань:
- Яке зараз обмеження по кількості снастей? (минулого року - 2 патика по 1 гачку);
- Як дорога в кінці дамби? Під тополі заїхати можна?;
- Знаю що люди якось заїзджають і ловлять на ближньому березі там де будинки (якщо стояти на дамбі лицем до озера то зправа), але як? І чи можна там лишитися з ночівлею (щоб людям не заваджати)?

Повідомлення відредагував pleskoff - Понеділок, 23.05.2011, 10:25

yra24uaДата: Понеділок, 23.05.2011, 15:18 | Повідомлення # 24
Сержант
to pleskoff
Наскільки я знаю по правилах СР в нерестовий період дозволено ловити на1 удочку з 1 гачком.
Я ловив на 2 удочки (як на мене більше і непотрібно, бо тяжко буде за всіма встежити).
На рахунок дорги:
станом на 21.05 дорга була досить нормальна - хоча на сьогодні ситуація напевно помінялася smile

pleskoffДата: Понеділок, 23.05.2011, 19:05 | Повідомлення # 25
Сержант
В нерестову заборону на вилов можна ловити то тільки 1 гачком, але в тих водоймах котрі є перечислені в забороні, або в водоймах закріпленими за УТМР чи віддані в оренду, або викуплені:) Оскільки Шевченківське озеро вважається технічною водоймою (водозабором) то віддаватись в аренду чи продаватись взагалі неможе. Там ловити, по ідеї, взагалі заборонено:) Чув що УТМР певний час збирало гроші та й зариблювало ...но це все робилось незаконно:)
Минулого року під час нересту дозволяли ловити на 2 снасті по 1 гачку. Мені фідера і пікера там з головою вистачає:) На фідері - метод, а пікером плотву з ближньої точки тягаю:)

Додано (23.05.2011, 19:05)

Quote (yra24ua)
На рахунок дорги: станом на 21.05 дорга була досить нормальна - хоча на сьогодні ситуація напевно помінялася

Значить то "корито" в кінці дамби так і не засипали:( З другої сторони заїзд кращий?

Повідомлення відредагував pleskoff - Понеділок, 23.05.2011, 19:08

yra24uaДата: Вівторок, 24.05.2011, 00:00 | Повідомлення # 26
Сержант
Quote (pleskoff)
Значить то "корито" в кінці дамби так і не засипали
А хіба ж воно там одне??! biggrin
Quote (pleskoff)
З другої сторони заїзд кращий?
Якщо ти маєш наувазі з боку Заріччя то незнаю бо туди не їздив.

pleskoffДата: Вівторок, 24.05.2011, 00:07 | Повідомлення # 27
Сержант
Ок, подякував smile

behterev70Дата: Четвер, 26.05.2011, 23:42 | Повідомлення # 28
Рядовий
Всім Привіт !Минулого року два рази побував у Золочеві на рибалці.Озеро дуже сподобалось,хочу ,ще поїхати.Підкажіть будь-ласка,яка цього року ситуація,чи можна ловити в нерест,якщо так то наскільки снастей,яка оплата,і взагалі чи клює зараз риба і яка.Дякую.

pleskoffДата: П`ятниця, 27.05.2011, 10:48 | Повідомлення # 29
Сержант
Прочитай кілька постів вище і ще пару за минулий рік на львіському форумі активного відпочинку.

behterev70Дата: Неділя, 05.06.2011, 22:07 | Повідомлення # 30
Рядовий
Дякую,спочатку відправмв повідомлення,а вже потім розібрався з сайтом і прочитав.

Додано (05.06.2011, 22:07)
Привіт пишу з запізненням.був 1.06 на озері .Добрався пізно десь біля 8 години ,дехто вже збирався.Так як планувався жаркий день то сів з правої сторони біля дерев і тростини.там виявилась мала глубина 30-50 см,але не дивлячись на це за цілий день зловив 10 карасів десь по 200-250 грам.ЧИМ НАТІШИВСЯ,ТО КАРПОМ,ЯКИЙ ЦІЛИЙ ДЕНЬ ВИСКАКУВАВ З ВОДИ //,біля місця де я ловив.Озеро супер,скоро поїду ще.

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

HOT VIDEO
...
місячний календар
Погода
Наше опитування